Justin Bieber Kimdir?

JUSTİN BİEBER KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Mart 1994
DOĞUM YERİ: London, Kanada
BURCU: Balık
YAŞI: 23
BOYU ve KİLOSU: 175 cm., 66 kg.

Hakkında
Justin Bieber, 2010 yılında YouTube’da yayımlanan single’ı “Baby” den sonra dünya çapındaki ününü kazanmaya başlamıştır. İlk albümü My World 2.0, ABD’deki en önemli müzik listesi Billboard 200'de bir numaraya kadar yükselmiş ve albümü dünya çapında beş milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaşmıştır.

Şöhret Öncesi
2007'de YouTube'da Ne-Yo'nun "So sick" adlı şarkısının “cover”ını yükleyene kadar, genç yaşındayken şarkı söylemenin yanı sıra satranç, futbol ve hokey oynamaya ilgisi olmuştur.

Diğer Ayrıntılar
My World 2.0 adlı albümü, 2011 yılında En İyi Pop Vokal Albümü dalında Grammy Ödülü'ne aday gösterilmiştir. Ertesi yıl, Queen Elizabeth II tarafından Diamond Jubilee Madalyası ile ödüllendirilmiştir. Uğurlu sayısı 6'dır. Spagetti ve portakal suyu sever. Favori rengi mordur. hayranlarına belieber denmektedir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
On yedi yaşında hamile kalan annesi Pattie Mallette tarafından yetiştirilmiştir. Aralık 2010'da başlayan, defalarca ayrıldığı ve tekrar bir araya gldiği aktrist/şarkıcı Selena Gomez ile ilişkisi olmuştur. 2014 yılında model Yovanna Ventura'yla çıkmaya başlamıştır.  Daha sonra Hailey Baldwin ile kısa bir ilişkisi olmuştur 2016'da son sevgilisi Sofia Richie ile ilişkisi başlamıştır.

Onunla İlişkili
Ünlü rapçi Ludacris, "Baby" adlı hit “single”ında yer almıştır.

Justin Bieber yabancı erkek şarkıcılar, Kanada doğumlu ünlüler1 mart doğumlu ünlüler ve balık burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Justin Bieber hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER