Kerem Bürsin Kimdir?

KEREM BÜRSİN KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Haziran 1987
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
BURCU: İkizler
YAŞI: 30 yaşında
BOYU ve KİLOSU:  179cm,  73kg.

Hakkında
Kerem Bürsin, oyunculuk kariyerine ABD’de başlamıştır. Oscarlı yapımcı Roger Corman tarafından keşfedilmiştir.  Roger Corman’ın Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde rol almıştır. İlk filmi, 2006 yapımı olan Razor Man’dır. Türkiye’ye dönüş yaparak Gaye Sökmen ajansına katılmıştır. Türkiye’deki ilk işi, 2013 yapımı olan, Emre Kınay ve Hande Doğandemir ile başrolleri paylaştığı Güneşi Beklerken adlı dizi olmuş ve dizi ile birlikte bir anda popülerliği yakalamıştır. 2014 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği Unutursam Fısılda filminde Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte başarılı bir performans sergilemiştir. Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya ile Mavi Jeans’in reklamlarında oynamıştır.

Şöhret Öncesi
Mühendis babasının işi nedeniyle sürekli farklı ülkelerde çocukluğunu geçirdiği için çok kültürlü bir anlayışla büyümüştür. Liseyi Teksas’ta okuduktan sonra Boston Emerson College’da pazarlama üzerine eğitim almıştır. Üniversite sonrasında Los Angeles’a yerleşerek oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Lisedeyken arkadaşlarıyla bir rock grubu kurmuş ve çeşitli konserler vermiştir. Bir röportajında ABD’deyken şoförlük, body guardlık, tuvalet temizleyiciliği ve spor hocalığı yaptığını ifade etmiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Çocukluğu ve gençliği bir petrol şirketinde üst düzey yönetici olan babasının işi nedeniyle, İskoçya, Birleşik Arap Emirlikleri, Endonezya ve ABD’de geçmiştir. Annesi ev hanımıdır. Bir ablası vardır. Güneşi Beklerken dizisinde birlikte oynadığı Yağmur Tanrısevsin ile ilişkisi olmuştur. 2015 yılından beri Serenay Sarıkaya ile birliktedir.

Onunla İlişkili
2014 yılında Kanal D de yayınlanan Şeref Meselesi adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile birlikte oynamıştır. 

Kerem Bürsin yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler4 haziran doğumlu ünlüler ve ikizler burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kerem Bürsin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER