Kristen Stewart Kimdir?

KRİSTEN STEWART KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 9 Nisan 1990
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
BURCU: Koç
YAŞI: 27
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 54 kg.

Hakkında
Kristen Stewart, Alacakaranlık Efsanesi'nde (Twinlight Saga) Bella Swan rolü ile tanınır hale gelmiştir, bu rolle Gençlerin Seçimi(Teen Choice) ve Halkın Seçimi(People’s Choice) Ödüllerini kazanmıştır. Diğer filmleri arasında Zathura, Panic Room, Still Alice ve Adventureland yer almaktadır.

Şöhret Öncesi
Disney Channel'ın The Thirteenth Year adlı filminde henüz sekiz yaşındayken oyunculuk kariyrinin ilk adımını atmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2014 yapımı Clouds of Sils Maria (Sils Maria ve Perde) filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Cesar Ödülü’nü kazanmıştır. Bisekseldir. Parfümü Bulberry Brit'tir. Jodie Foster'ın oyunculuğunu beğenir ve İspanya favori tatil yeridir. 5 köpeği vardır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Twilight filmindeki diğer yıldız oyuncu Robert Pattinson ile 2008 - 2013 yılları arasında oldukça popüler bir ilişki yaşamıştır. 2016'da yeni sevgilisi Stella Maxwell ile çıkmaya başlamıştır. Ayrıca Alicia Cargile, Saint Vincent ve Fransız pop şarkıcısı Soko ile kısa süreli ilişkileri olmuştur. 

Onunla İlişkili
Charlize Theron'la 2012'de yayınlanan Snow White ve Huntsman (Pamuk Prenses ve Avcı) adlı filmde başrolü paylaşmıştır.

Kristen Stewart yabancı kadın oyuncular, ABD doğumlu ünlüler9 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Kristen Stewart hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER