Liam Hemsworth Kimdir?

LİAM HEMSWORTH KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 13 Ocak 1990
DOĞUM YERİ: MelbourneAvustralya
BURCU: Oğlak
YAŞI: 27
BOYU VE KİLOSU: 191 cm., 89 kg.

Hakkında
Liam Hemsworth, Açlık Oyunları film serisinde Gale Hawthorne olarak rol alan oyuncudur. Ayrıca bir Avusturalya dizisi olan Neighbours'da Josh Taylor ve Avusturalya çocuk dizisi The Elephant Princess'de Marcus'u canlandırmıştır.

Ünlü Olmadan Önce
Aktör olmaya karar vermeden önce bir inşaatçı olarak çalışmış ve 6 ay süresince ahşap döşeme işinde çalışmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Sinema ekranlarda ilk kez 2009 yapımı olan bilim kurgu filmi "Knowing" te yer almıştır. Favori rengi açık mavidir. Aktör Leonardo Di Caprio'nun oyunculuğunu beğenir. Avustralya Çocuk Vakfı için çalışmalar yapmaktadır. Jennifer Lawrence ve Josh Hutcherson ile yakın arkadaştır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Aktrist ve şarkıcı Miley Cyrus'la ayrılıp tekrar bir araya geldikleri bir ilişki yaşadılar. 2013'de ayrılmadan önce kısa süreli olarak nişanlı kaldılar. Çift 2016'da tekrar bir araya geldi. İki büyük kardeşi Luke ve Chris de kendisi gibi aktördür. 

Onunla İlişkili
Açlık Oyunları filmleri serisinde Jennifer Lawrence ile birlikte başrol oynamıştır.

Liam Hemsworth yabancı erkek oyuncular, Avustralya doğumlu ünlüler13 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Liam Hemsworth hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER