Miley Cyrus Kimdir?

MİLEY CYRUS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 23 Kasım 1992
DOĞUM YERİ: FranklinTN, ABD
BURCU: Yay
YAŞI: 25
BOYU ve KİLOSU: 165 cm., 48 kg.

Hakkında
Hannah Montana adlı çocuk dizisindeki rolü ile üne kavuşmuş olan Miley Cyrus, "I thought I lost you" adlı şarkısı ile En İyi Orijinal Şarkı dalında Altın Küre ödülüne aday gösterilmiştir.

Şöhret Öncesi
Gerçek adı olan Destiny Hope olarak dünyaya gelmiş ve Nashville banliyölerinde bir çiftlikte yetişirken sonradan Miley'e dönüşen Smiley takma adını kullanmaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
2009'da en çok satan "Party in the USA" şarkısını söylemiş ve "Müzik Listelerinde En Çok Yer Alan Gençler" in dünya rekorunu kırmıştır. Gitar ve piyano çalar. Biseksüeldir. Angelina Jolie, Jodie Foster, Jennifer Aniston, Merly Streep ve Britney Spears beğendiği oyunculardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Tish Cyrus, babası ise country şarkıcısı Billy Ray Cyrus'dur. Aktör Liam Hemsworth'le nişanlınmış, ancak çift 2013'te ayrılmıştır. 2016'da ilişkileri yeniden başlamıştır. O ve Hemsworth ayrıyken bir yıl Patrick Schwarzenegger'le sevgili olmuştur. 

Onunla İlişkili
2008 yılında animasyon filmi Bolt için John Travolta ile bir düet seslendirmiştir.

Miley Cyrus yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler23 kasım doğumlu ünlüler ve yay burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Miley Cyrus hakkında başka bir bilgiye sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER