Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

YAĞMUR TANRISEVSİN KİMDİR?


DOĞUM TARİHİ: 24 Ağustos 1990
DOĞUM YERİ: Mersin, Türkiye
BURCU: Başak
YAŞI: 27 yaşında
BOYU ve KİLOSU: 165 cm, 55 kg.

Hakkında
Oyunculuk kariyerine Adını Feriha Koydum dizisinde yardımcı oyuncu olarak iddialı başlayan Yağmur Tanrısevsin, 2013 yapımı olan ilk sinema filmi Aşk Ağlatır’da Banu karakterini canlandırmıştır. Aynı yıl Kanal D yapımı olan Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteri ile popülerliğini pekiştirmiştir. 2015’de ABD yapımı The Tragedy adlı korku filminde İngilizce oynadığı Jennifer adlı karakteri canlandırmıştır. Kanal D ‘de yayınlanacak 2017 yaz dizisi 2 Yabancı’da Keremcem ile baş rolü paylaşacaktır.

Şöhret Öncesi
Mersin’de dünyaya gelmiş ve üniversite yıllarına kadar orada büyümüştür. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünde okumak üzere İstanbul’a gelmiştir. Boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim gibi sanat ve spor dalları ile ilgilenmektedir.

Diğer Ayrıntılar
Eski menajeri Tümay Özokur tarafından kürtaj olduğuna dair haber çıkarmakla tehdit edildiğini iddia etmiştir. Basına yansıyan haberlerde Yağmur Tanrısevsin, kist ameliyatı geçirdiğini ve ajansının bunu fotoğraflamak istediğini ancak kendisinin bunu reddettiğini söylemiştir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ticaretle uğraşan Mersinli ailenin 2 kızından biridir. Ablası Pınar Tanrısevsin’dir. Kerem Bürsin ile bir ilişkisi olmuştur. 2015 yılının sonlarında başlayan Oğuzhan Koç ile birlikteliği devam etmektedir.

Onunla İlişkili
ATV’de 2014 yılında yayınlanan Kaçak adlı dizide hayran olduğu Haluk Bilginer’in kızını oynamıştır. 

Yağmur Tanrısevsin yerli kadın oyuncular, Mersin doğumlu ünlüler24 ağustos doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Yağmur Tanrısevsin hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER