Ariana Grande Kimdir?

ARİANA GRANDE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 26 Haziran 1993
DOĞUM YERİ: Boca RatonFL, ABD
YAŞ: 24
BURCU: Yengeç
BOYU ve KİLOSU: 155 cm., 48 kg.

Hakkında
Ariana Grande, 2013'teki ilk albümü Yours Truly ile müzik piyasasına iddialı giriş yapan pop yıldızıdır. Ardından da "Break Free" ve "Problem" adlı hit single'larını içeren My Everything adlı ikinci albümüile başarısını sürdürmüştür. Müzikten önce bir aktris olarak ün kazanmıştır. Nickelodeon kanalı dizisi Victorious’da Cat Valentine karakterini canlandırmıştır. Gençlik dizisi Sam ve Cat oynadığı diğer önemli yapımdır.

Şöhret Öncesi
Kariyerine, Güney Florida Filarmoni Orkestrası gibi çeşitli senfonilerle solist olarak başlamıştır. 2008'de Broadway'de Charlotte müzikalinde ilk oyunculuk tecrübesini kazanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
Nickelodeon kanalının dizisi Winx Club'un 3. ila 5. sezonlarında Diaspro karakterini seslendirdi ve 2013 TV filmi Swindle'da oynamıştır. 2015 yılında Fox korku / komedi dizisi Scream Queens'de rol almıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Joan ve Edward’dır. Büyük kardeşi Frankie Grande Big Brother 16'da yer almıştır. Bir röportajında 2014'te vefat eden dedesi Frank ile çok yakın olduklarını ifade etmiştir. Eylül 2013'te The Wanted üyesi Nathan Sykes ile çıkmaya başlamış ve çift birkaç ay sonra ayrılmıştır. 2014'te web video yıldızı Jai Brooks'la  bir ilişki yaşamıştır. Nisan 2015'e dek rapçi Big Sean ile ve aynı yıl yaz aylarından itibaren Ricky Alvarez'le bir ilişkisi olmuştur. Ariana Grande, 2016’dan bu yana rapçi Mac Miller ile sevgilidir.

Onunla İlişkili
2011'de Miranda Cosgrove ile birlikte ICarly adlı dizinin "iParty with Victorious" başlıklı bölümünde oynamıştır.

Ariana Grande yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler26 haziran doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Ariana Grande hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER