Cansu Dere Kimdir?

CANSU DERE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 14 Ekim 1980
DOĞUM YERİ: Ankara, Türkiye
YAŞI: 37
BURCU: Terazi
BOYU VE KİLOSU: 176 cm., 55 kg.

Hakkında
2000 yılında Kanal D tarafından düzenlenen Miss Turkey yarışmasında 3. olarak profesyonel mankenlik kariyerine başlamıştır. Birçok ünlü modacının defilelerinde yer alan Cansu Dere, aynı yıldan itibaren TV’de sunuculuk yapmaya da başlamıştır. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında adım atan Cansu Dere’nin oynadığı diziler arasında Metro Palas, Alacakaranlık, Sıla, Ezel ve Muhteşem Yüzyıl yer almaktadır. 3 yıl setlere ara verdikten sonra son olarak 2016-2017 sezonunda gösterilen Anne adlı dizide Zeynep karakterini canlandırmıştır. Oynadığı filmler arasında Son Osmanlı: Yandım Ali, Kabuslar Evi: Takip, Acı Aşk, El Yazısı ve Behzat Ç.: Seni Kalbime Gömdüm bulunmaktadır.

Şöhret Öncesi
İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Arkeoloji Bölümü mezunudur. Bir röportajında babası tarafından asık suratlı kızım olarak sevildiğini söylemiştir.

Diğer Ayrıntılar
Hobileri yazmak ve fotoğraf çekmektir. Sosyal fobisi olduğunu açıklamıştır. Et yemiyor, asitli içecekler içmiyor.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Ticaretle uğraşan babası Bulgaristan ve anaokulu öğretmenliği yapmış annesi Yunanistan göçmenidir. Kendisinden 3 yaş küçük olan Arda Dere adında bir erkek kardeşi vardır. Cansu Dere'nin eski sevgilisi Okan Bayülgen ve Cem Yılmaz’la yaşadığı ilişkiler 2000’li yıllara damgasını vurmuştur. Ayrıca gazeteci ve haberci Cem Aydın’la ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
2009-2011 arasında 2 sezon yayınlanan Ezel adlı dizide Kenan İmirzalioğlu ile başrolü paylaşmıştır. 

Cansu Dere yerli kadın oyuncular, Ankara doğumlu ünlüler14 ekim doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cansu Dere hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER