Cem Yılmaz Kimdir?

CEM YILMAZ KİMDİR?


DOĞUM TARİHİ: 23 Nisan 1973
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
YAŞI: 44
BURCU: Boğa
BOYU VE KİLOSU: 170 cm., 82 kg.

Hakkında
Cem Yılmaz, 1999'da Milenyum, 1999'da Bir Tat Bir Doku, 2007'de CMYLMZ ve 2010'da CMYLMZ Soru&Cevap gibi gösterileri yapan komedyen, stand up'çıdır. Cem Yılmaz aynı zamanda başarılı bir oyuncu, yapımcı, senarist, seslendirme sanatçısı ve karikatüristtir. Sinema dünyasına 1998'de Herşey Çok Güzel Olacak adlı film ile girmiştir. G.O.R.A, Av Mevsimi, A.R.O.G, Hokkabaz, Yahşi Batı ve Ail Baba ve Yedi Cüceler başarılı olduğu filmlerden bazılarıdır. 2007'de 12. Sadri Alışık Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu (Hokkabaz) ve 2011'de 4. Yeşilçam Ödülleri En İyi Erkek Oyuncu (Av Mevsimi) seçilmiştir.

Şöhret Öncesi

Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otel Yönetimi Bölümünü bitirmiştir. Üniversite yıllarında Leman adlı mizah dergisinde karikatürist olarak çalışmaya başlamış ve orada çalışırken 1995'de ilk gösterisini Leman Kültür Merkezinde yapmıştır. 

Diğer Ayrıntılar

Panasonic, Mavi Jeans,Telsim, Doritos, Opet ve Türk Telekom gibi markaların reklamlarında oynamıştır. Leman Dergisi'nde çalıştığı yıllardaki karikatürlerinden oluşan Karikatürler adlı bir kitabı bulunmaktadır. Sanat eserleri koleksiyoneridir ve özellikle grafik, karikatüre yakın eserlere ilgi duymaktadır.

Aile Hayatı
, Sevgilisi
Aslen Sivaslı olan ailenin ortanca çocuğudur. Babası Arif Yılmaz ve annesi Sebahat Yılmaz'dır. Kız kardeşi Özge Çevik bir başka komedyen olan Tolga Çevik ile evlidir. Abisi Can Yılmaz ise yazardır. Geçmişte manken Demet Şener, Sema Şimşek, Deniz Barut ve Cansu Dere ile sevgili olmuştur. 2012 de Ahu Yağtu ile evlenmiş ve 2013 de ayrılmıştır. Bu ilişkiden Kemal adında bir çocukları olmuştur. 2015 de Ayşe Hatun Önal ile ilişki yaşayan Cem Yılmaz, 2017'de Fi adlı dizideki rol arkadaşı Merve Çağıran ile aşk yaşadığına ilişkin dedikodular bulunmaktadır. 

Onunla İlişkili

Pek çok filmde birlikte rol aldığı Ozan Güven, Cem Yılmaz'ın en yakın dostlarından biridir. 

Cem Yılmaz yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler23 nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Cem yılmaz hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER