Gigi Hadid Kimdir?

GİGİ HADİD KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 23 Nisan 1995
DOĞUM YERİ: Los AngelesCA, ABD
YAŞI: 22
BURCU: Boğa
BOYU VE KİLOSU: 178 cm., 58 kg.

Hakkında
Gigi Hadid, Elle ve Vogue gibi dergilerin sayfalarını süsleyen ve Galore ve Schön! Magazin'in kapaklarında yer alan Sports Illustrated mayo baskısı modeli, moda modeli ve televizyon kişiliğidir. 2012 ‘den bu yana Real Housewifes of Beverly Hills dizisinde yer almaktadır.

Şöhret Öncesi
Gigi, sadece 2 yaşındayken bebek model olarak çalışmaya başlamıştır. Fakat okul yaşamının aksamaması için çocukluğunda modellik yapmayı bırakmıştır.

Diğer Ayrıntılar
2012'de lüks giysiler markası Guess'in reklam yüzü olmuştur. 2015’de Tommy Hilfiger’ın global marka elçisi olmuştur. Müslümandır.  At binmeyi sever ve üniversitedeyken voleybol takımının kaptanlığını yapmıştır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Bella Hadid ve Anwar Hadid  adlı kendisinden küçük 2 kardeşi var. Filistin kökenli bir babanın kızıdır. Şarkıcı ve oyuncu kardeşler Nick Jonas'la 2012 'de ve Joe Jonas ile 2015'de beş ay süren bir ilişkisi olmuştur. Sonrasında One Direction grubunun eski yıldızı Zayn Malik ile sevgili oldu. Çiftin ilişkisi devam etmektedir.

Onunla İlişkili
Gigi’nin, daha önce Avusturalyalı şarkıcı Cody Simpson ile de ilişkisi olmuştur.

Gigi Hadid modeller, ABD doğumlu ünlüler23 nisan doğumlu ünlüler ve boğa burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Gigi Hadid hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER