Harry Styles Kimdir?

HARRY STYLES KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 1 Şubat 1994
DOĞUM YERİ: Redditchİngiltere
YAŞI: 23 yaşında
BURCU: Kova              
BOYU VE KİLOSU: 183cm., 74kg.

Hakkında
Harry Styles, Liam PayneLouis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte İngiliz pop müzik grubu One Direction üyesidir. Grubun ilk single'ı "What Makes You Beautiful", tüm zamanların en çok satan singlelarından biri haline gelmiş ve bu single dünya çapında 5 milyondan fazla satılmıştır.

Şöhret Öncesi
On dört yaşındayken bir fırınında çalışmıştır. X-Factor'da solo şarkıcı olarak şansını denemiş ancak başarısız olmuştur. Daha sonra şovda yarışa devam edebilmek için bir gruba katılmıştır.Bir röportajında en sevdiği şarkının Chris De Burgh’un Lady In Red olduğunu belirtmiştir.

Diğer Ayrıntılar
One Direction albümü Up All Night, ABD Billboard 200'de 1 numaraya yükselen ilk İngiliz albümü olmuştur. 2014 Gençlik Seçimi (Teen Choice Ödülleri)'nde grup sekiz ödül almıştır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Gemma adında büyük bir kız kardeşiyle büyüdü. Ocak 2013'te Taylor Swift ile sona eren bir ilişkisi olmuştur. Daha sonra Kendall Jenner'la çıkmış ancak çift 2014'te ayrılmıştır. Daha sonra model Nadine Leopold ile sevgili olmuştur. Ayrıca 2012 ‘de İngiliz model Cara Delevingne ve 2015’de Portekizli model Sara Sampaio ile de ilişkisi olmuştur.

Onunla İlişkili
Zayn Malik 2015'te One Direction grubundan ayrılana dek grup beş kişiden oluşmuştur.

Harry Styles yabancı erkek şarkıcılar, İngiltere doğumlu ünlüler1 şubat doğumlu ünlüler ve kova burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Harry Styles hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER