Nick Jonas Kimdir?

NİCK JONAS KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 16 Eylül 1992
DOĞUM YERİ: DallasTX, ABD
YAŞI: 25
BURCU: Başak
BOYU VE KİLOSU: 175 cm., 68 kg.

Hakkında
Nick Jonas, Jonas Brothers grubunun bir üyesiyken daha sonra Nick Jonas & The Administration'ı kurmuş olan pop şarkıcısıdır. FOX yapımı korku filmi/kara mizah türündeki Scream Queens dizisinde Boone karakterini canlandırıyor.  

Şöhret Öncesi
Henüz altı yaşındayken yeteneği keşfedilmiş ve sekiz yaşından önce Broadway'de sahne almaya başlamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Disney reality şovu Jonas Brothers: Living The Dream’da rol alarak oyunculuğa başlamıştır. Sonrasında Camp Rock ve Camp Rock 2: Final Jam filmlerinde Demi Lovoto ile birlikte oyunculuğa devam etmiştir. En sevdiği şarkının Steve Wonder’ın Superstition adlı şarkısı olduğunu söylemiştir. 13 yaşında diyabet tanısı konmuş ve o zamandan beri tip 1 diyabet hastası olarak yaşamını sürdürmektedir.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne ve babası Denise Jonas ve Paul Kevin Jonas Sr.’dır. Üç erkek kardeşi JoeKevin ve Frankie ile birlikte büyümüştür. 2006-2007 arasında Miley Cyrus, 2008-2010 arasında Selena Gomez, 2011-2012 arasında Delta Goodrem, 2012-2013 arasında Gigi Hadid ve 2013-2015 arasında Olivia Culpo ile sevgili olmuştur. Ayrıca Kate Hudson ve Kendall Jenner ile kısa süreli ilişkiler yaşamıştır.

Onunla İlişkili
Nick Jonas henüz 13 yaşındayken erkek kardeşi Joe Jonas ile birlikte "Joy to the World” adlı noel şarkısını seslendirmiş Record and Radio'nun listesinde 1 numaraya yükselmişlerdir.

Nick Jonas yabancı erkek şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler16 eylül doğumlu ünlüler ve başak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Nick Jonas hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER