Zayn Malik Kimdir?

ZAYN MALİK KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 12 Ocak 1993
DOĞUM YERİ: Bradfordİngiltere
YAŞI: 24
BURCU: Oğlak
BOYU VE KİLOSU: 175 cm., 66 kg.

Hakkında
Zayn Malik, şarkılarıyla uluslar arası müzik listelerinin zirvelerinde yer bulan İngiliz One Direction Grubunun eski üyesidir. Mart 2015'te gruptan ayrılmış ve Mart 2016'da single "Pillowtalk" ı içeren ilk albümü Mind of Mine'yi çıkarmıştır.

Şöhret Öncesi
X Factor seçmelerine solo sanatçı olarak katılmış ancak elemeleri geçememiştir ancak daha sonra Simon Cowell tarafından One Direction'a katılması sağlanmıştır.

Diğer Ayrıntılar
İçinde bulunduğu One Direction grubu 2012 Eylül ayında üç MTV Video Müzik Ödülü kazanarak çok iyi bir yıl geçirmiştir. Yüzme bilmeyen Zayn Malik sudan korkuyor. Bir söyleşisinde en sevdiği şarkının Michael Jackson’un Thriller’ı olduğunu açıklamıştır. 2 kedisi ve 2 köpeği vardır. Müslümandır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi İngiliz ve babası Pakistanlı bir ailenin çocuğu olarak İngiltere’de büyümüştür. Üç kız kardeşi bulunmaktadır. X Factor yarışmacısı Rebecca Ferguson'la 2010 yılında çıkmıştır. Sonrasında Little Mix adlı kızlardan oluşan müzik grubundan Perrie Edwards'la yaklaşık üç yıl süren bir ilişkisi olmuştur. Ağustos 2015’de çift ayrılmıştır. 2015 sonlarında manken Gigi Hadid ile çıkmaya başlamıştır. 2017 itibariyle çift hala sevgilidir.

Onunla İlişkili
Harry StylesLiam PayneLouis Tomlinson ve Niall Horan ile birlikte One Direction’ın beşinci üyesi idi. Malik,  Mart 2015'te gruptan ayrıldıktan sonra grup kalan dört kişi ile yoluna devam etmektedir.

Zayn Malik yabancı erkek şarkıcılar, İngiltere doğumlu ünlüler12 ocak doğumlu ünlüler ve oğlak burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Zayn Malik hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

Yorum Gönder

YENİ BİYOGRAFİLER