Furkan Andıç Kimdir?

FURKAN ANDIÇ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 4 Nisan 1990
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
BURCU: Koç
YAŞI: 27
BOYU ve KİLOSU: 190 cm. , 84 kg.

Hakkında
2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları dizisinde Levent rolüyle oyunculuk kariyerinde ünlenen Andıç'ın, 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim karakteriyle yıldızı parlamıştır. 2015 yılında ise Atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırmıştır. 2016’da Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakteriyle oyunculuk kariyerine devam etmiştir.

Şöhret Öncesi
Çocukluk aşkı basketboldur. Yıllarca oynadıktan sonra oyunculuk kariyeri nedeniyle basketbol sevdası yavaş yavaş anılarda kalmaya başlamıştır. Ukrayna'da dil eğitimi aldıktan sonra, bir yıl ekonomi bölümünde okumuştur. İstanbul’a dönüp Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümüne devam etmiş ve sonrasında 2011'de Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yapmıştır. 

Diğer Ayrıntılar
2011 yılında TNT kanalının gençlik dizisi Kolej Günlüğü ile ekranlara adım atmıştır. İnstagramda sık sık birlikte poz verdiği kedisinin adı Paşa’dır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Anne tarafından Boşnak, baba tarafından Trabzon'lu olan yakışıklı ünlü oyuncunun bir abisi, bir de erkek kardeşi vardır.  Furkan Andıç, Kaçak Gelinler dizisindeki bir diğer başrol arkadaşı Deniz Baysal ile 2015 yılında bir birliktelik yaşamıştır.

Onunla İlişkili
2016 yılında Kanal D’de yayımlanan Tatlı İntikam dizisinde Leyla Lydia Tuğutlu ile baş rolü paylaşmış ve en sevilen dizi çiftlerinden biri olmayı başarmışlardır.

Furkan Andıç yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler4 nisan doğumlu ünlüler ve koç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Furkan Andıç hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER