Çağatay Ulusoy Kimdir?

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 23 Eylül 1990
DOĞUM YERİ: İstanbul, Türkiye
BURCU: Terazi
YAŞI: 27
BOYU ve KİLOSU:  190cm,  82kg.

Hakkında
2010 yılında Best Model of Turkey birinciliği elde den Çağatay Ulusoy, yarışma sonrası şöhretin basamaklarını tırmanmaya başlamıştır. 2011’in çok beğenilen dizisi Adını Feriha Koydum’da canlandırdığı Emir Sarrafoğlu ile oyunculuk kariyerinde büyük başarı elde etmiştir. Adını Feriha Koydum’un devam dizisi Emir’in Yolu ve sonrasında Med Cezir dizisiyle oyunculuktaki başarılarını sürdürmüştür. 2016-2017 sezonunda Show TV de yayınlanan İçerde adlı dizide canlandırdığı Sarp Yılmaz karakteriyle yine izleyenlerin beğenisini kazanmıştır. 2011’de Anadolu Kartalları, 2015’de Delibal filmlerinde başrol oynayarak sinema dünyasında da adından söz ettirmiştir. 2015’de Mez Cezir’deki rolüyle Altın Kelebek En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştır.

Şöhret Öncesi
Liseyi, Halkalı Peyzaj Meslek’te okumuştur. İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Sulama Sistemleri Bölümü mezunudur. Uzun boyunu genleri dışında yıllarca oynadığı basketbola borçludur. Ayla Algan’dan oyunculuk eğitimleri almıştır.

Diğer Ayrıntılar
Bir röportajında “Oyuncu olmasaydım basketbol antrenörü olmayı isterdim, antrenörlüğe meraklıydım boş vakitlerimde bizden küçük yaş gruplarını çalıştırıyordum” demiştir. Müziğe ilgisi olan Ulusoy, bateri dersleri alıyor, gitar çalıyor ve bir piyanosu var.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Bosna, babası ise Bulgaristan göçmenidir. Kendisinden 9 yaş küçük bir erkek kardeşi olan Çağatay Ulusoy’un eski kız arkadaşları arasında Gizem Karaca, Berrak Tüzünataç ve Serenay Sarıkaya bulunmaktadır. 2017 yılının başlarından bu yana İçerde dizisinde Sema komiseri canlandıran Duygu Sarışın ile birliktedir.

Onunla İlişkili
Anadolu Kartalları filminde Engin Altan Düzyatan ile birlikte oynamıştır. 

Çağatay Ulusoy yerli erkek oyuncular, İstanbul doğumlu ünlüler23 eylül doğumlu ünlüler ve terazi burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Çağatay Ulusoy hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz. 

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER