Drake Kimdir?

DRAKE KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 24 Ekim 1986
DOĞUM YERİ: TorontoKanada
BURCU: Akrep
YAŞ: 30 yaşında
BOYU ve KİLOSU: 182 cm, 77 kg.

Hakkında
Aubrey Drake Graham olarak dünyaya gelen Drake, Degrassi adlı dizide oyunculuk yapmıştır. “Thank me later” adlı albümü ile rap fenomeni olmayı başarmış ve o albümü ile 2010'da Platin Ödülün sahibi olmuşur. Üçüncü stüdyo albümü Nothing Was The Same, 2013'te Amerika'da en çok satan yedinci albüm olmuştur. 2012'de Ice Age: Continental Drift'te Ethan karakterini seslendirmiştir.

Şöhret Öncesi
Annesi ve babasının boşanması sonrasında cocukluğu Memphis ile Toronto arasında gidip gelmekle geçmiştir.

Diğer Ayrıntılar
Albümü Take Care, "YOLO" cümlesini yaygınlaştırmış ve 2012'de gerçekleştirdiği turne 42 milyon dolar hasılata ulaşmıştır. 2010'da Sprite reklamlarında oynamıştır. Aktör Denzel Washington hayranıdır. 

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi yahudidir. Çocukluğu ve gençliğinde annesiyle birlikte Toronto’da büyümüştür. 2016 yılının sonlarında Jennifer Lopez ile bir ilişkisi olmuştur. 2009'da çıkmaya başladığı Rihanna ile defalarca ayrılıp bir araya geldiği bir ilişki yaşamıştır. Ayrıca daha önce tenis yıldızı Serena Williams’ın erkek arkadaşıydı.

Onunla İlişkili
Kanye West ve Lil Wayne ile ortak çalışmalara imza atmıştır. 

Drake yabancı erkek şarkıcılar, Kanada doğumlu ünlüler24 ekim doğumlu ünlüler ve akrep burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Drake hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER