Selena Gomez Kimdir?

SELENA GOMEZ KİMDİR?

DOĞUM TARİHİ: 22 Temmuz 1992
DOĞUM YERİ: Grand Prairie, TX, ABD
BURCU: Yengeç
YAŞI: 25
BOYU VE KİLOSU: 165 cm, 59 kg

Hakkında
Popülerliğini Wizard Büycüleri’ndenki Alex Russo rolüyle kazanmıştır. 2008'de Selena Gomez and The Scene grubunu kurmuştur. Grupla birlikte üç hit albüm çıkardıktan sonra solo kariyerine başlamıştır. İlk iki solo albümü olan Stars Dance (2013) ve Revival (2015), ABD Müzik listelerinde 1. sıraya kadar yükselmiştir.

Şöhret Öncesi
Tiyatro oyuncusu olan annesinin oyun provalarını izleyerek büyümüştür. Waverly Büyücüleri öncesinde Spy Kids, Walker Texas Ranger ve Barney & Friends'de küçük rollerde oynamıştır.

Diğer Ayrıntılar
Hotel Transylvania filmlerinde Mavis karakterini seslendirmiştir. Another Cinderella Story, Princess Protection Program, Ramona and Beezus, Monte Carlo ve Spring Breakers filmlerinde başrol oynamıştır. Ekim 2015'te bir romatizmal hastalık olan Lupus olduğunu kamuoyu ile paylaşmıştır. Pantene ve Adidas markalarının reklamlarında yer almıştır. Johnny Deep ve Rachel McAdams en sevdiği oyunculardır.

Aile Hayatı, Sevgilisi
Annesi Mandy Teefey ve babası Ricardo Joel Gomez'dir. Gracia ve Tori adında iki kız kardeşi vardır. Pop yıldızı Justin Bieber ile uzun süreli ilişki yaşadıktan sonra 2017'de The Weeknd ile çıkmaya başlamıştır. Ayrıca şarkıcı Nick Jonas, aktör Taylor Launter, DJ Anton Zaslavski ve AKA Zedd daha önce sevgili olduğu kişiler arasındadır.

Onunla İlişkili
2007'den 2009'a kadar yayınlanan Hannah Montana dizisinin üç bölümünde Miley Cyrus'la birlikte oynamıştır.

Selena Gomez yabancı kadın şarkıcılar, ABD doğumlu ünlüler22 temmuz doğumlu ünlüler ve yengeç burcu ünlüler listesinde yer almaktadır. Selena Gomez hakkında başka bilgilere sahipseniz yorum yazarak içeriği geliştirmemize katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumlar

YENİ BİYOGRAFİLER